Terug online!

Vandaag ben ik terug online na enkele dagen uit het net geweest te zijn. Eerst zat ik vier dagen op het festival “Tomorrowland” en daarna waren er problemen met mijn blog. Ik was namelijk vorige week gestart met het herinstalleren van WordPress en installeerde een nieuwe theme. Blijkbaar was er hierbij een virus meegekomen waardoor mijn webhoster me tijdelijk afsloot. Bijzonder ambetant als ook je mail niet meer werk en je uitgerekend een mail moet sturen om geholpen te worden.

Nuja, eind goed al goed we zijn dus terug online… en hoe…. Een clean install van wordpress met een mooie skin. Alles staat klaar om  nieuwe epistels in mijn leven neer te pennen. Niet dat mijn leven zo boeiend is maar ik deel gewoon graag ervaringen.

Geniet ervan, binnenkort een verslagje over Tomorrowland 2012!

Leave a Reply