Nieuwe blog betekent nieuwe functies

Binnenkort start ik aan de planning voor mijn reis naar Suriname. Eind september ga ik er, samen met mijn vriendin, voor twee weken heen en uiteraard ga ik proberen zoveel mogelijk te doen/zien/bezichtigen. Je gaat nu eenmaal niet elk jaar naar dergelijk land. Volgend jaar zal het waarschijnlijk weer “simpel” Turkije of Griekenland worden. Des te meer redenen om extra te genieten van Suriname en haar omgeving.

Ik ben van plan om toch op regelmatige basis wat neer te schrijven over Suriname en onze ervaringen in het land. Ik weet nog niet of ik van daaruit updates zal (kunnen) geven of achteraf een reisverslag zal schrijven, maar het is sowieso de bedoeling om mijn ervaringen te delen.
En wat is hiervoor een geschikter medium dan Facebook ?

Daarom ben ga je in de komende tijd misschien af en toe vreemde zaken zien verschijnen op mijn website en/of Facebook. Dit is uiteraard nodig de functionaliteiten te kunnen testen om zodat we later niet voor verrassingen komen te staan.

Normaal gezien is Facebook nu geïmplementeerd dus laat het testen beginnen!

Leave a Reply