The king is still alive @ De Blaarmeersen

De zomer is zo goed als voorbij en het herfstweer begint opnieuw, langzamerhand, de kop op te steken. Voor de meesten zit het verlof er al op en kijken ze al  uit naar de volgende zomervakantie. Ik heb echter nog geen zomervakantie genoten en  ben hierdoor dag per dag aan het aftellen naar 22 september 2012. Op die dag vertrekken mijn vriendin en ik naar Suriname. De zenuwen beginnen de kop op te steken!. Door het wisselen van het weer ben ik wat verkouden en ik hoop deze volledig kwijt te zijn voor het vertrek.

Het feit dat mijn vakantie eigenlijk nog moet beginnen, wil niet zeggen dat ik de hele zomer binnen zat. Op een warme zomer dag besloot samen met enkele vrienden naar de Blaarmeersen, Gent te trekken. Aldaar zag ik plots een kerel dansen dewelke ik gewoon moest filmen. Filmen zonder te delen zou stom zijn dus bij deze:

Enjoy!

 

Tot binnenkort bij een nieuwe post, dan wel (waarschijnlijk) vanuit Suriname.

Leave a Reply