Tomorrowland 2013

Tomorrowland, onlangs nog uitgeroepen tot het beste festival in Europa, kondigt vandaag de ticketverkoop aan. Net zoals vorig jaar is er een Belgische voorverkoop, wat betekent dat zeker de helft van de kaarten gereserveerd wordt voor landgenoten. Daarnaast worden er 120 speciale Tomorrowland-vluchten van over heel de wereld ingezet, waarmee de organisatie net zoals vorig jaar opnieuw het gevoel wil creëren dat de hele (dance)wereld samenkomt rond de vallei van het natuurdomein De Schorre in Boom.

De Aftermovie van vorig jaar is in minder dan 5 maanden al meer dan 40 miljoen keer bekeken op YouTube en wat nu al duidelijk is: de 180.000 plaatsen zijn ook dit jaar felbegeerd. Daarbij wil de organisatie voorrang geven aan het Belgische publiek, dat de voorbije jaren toch verantwoordelijk was voor de forse groei van Tomorrowland. De helft van de tickets gaat daarom op 9 februari om 11 uur in Belgische verkoop, mét een prijsvoordeel. Het andere deel van de tickets gaat op 16 februari in verkoop en is beschikbaar voor de hele wereld.

Nieuw dit jaar is de noodzakelijke registratie vooraleer de ticketverkoop start. Om toegang tot de start van de ticketverkoop te krijgen, dient men zich tussen woensdag 16 januari en 7 februari te registeren via de website tomorrowland.com. Zonder deze registratie kan er niet worden deelgenomen aan de verkoop. Let wel, een registratie is geen zekerheid op een ticket.

Bron: hln.be

Edit: Den dezen heeft tickets voor de zondag 🙂

Leave a Reply